Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Vine a jugar a l’Ateneu! La Patitrobada

| Cap comentari

Arriba la Patitrobada de la primavera. Com sempre, us esperem aquest 16 de maig a l’Ateneu Igualadí a partir de les 11 del matí, amb els nostres jocs de sempre que us podrem explicar perquè els gaudiu.

Patitrobada desembre

Com és habitual ara, tornem a tenir els companys de la Societat Pathfinder Barcelona organitzant partides al matí i a la tarda.

També en aquesta edició, els que no ho coneixen podran descobrir els jocs d’estratègia amb miniatures. La vostra capacitat en estudiar el terreny i els desplaçaments de les vostres unitats us permetran treure el màxim partit de les tirades de daus que simulen els tiroteigs.

Amb l’Infinity, simulareu una escaramussa entre dos grups d’una desena de miniatures. En aquest joc, el més important és saber utilitzar al màxim els elements de l’escenografia per poder protegir-se dels atacs contraris. La demostració serà a primeres hores de la tarda.

Amb Earth Reborn, dirigireu un comando d’uns 3 a 5 persones per una missió perillosa en un món post apocalíptic.

Tres jocs diferents però ràpids d’aprendre … i que poden arribar a ser molt addictius. Convideu 2 o 3 amigues i amics i veniu!.

També podeu visitar la nostra pàgina de facebook, així com el nostre blog, on anirem penjant més detalls sobre la jornada (si és que trobem un moment per penjar-ho, és clar).

Igualment, recordeu que si teniu algun joc que no tenim a la nostra ludoteca i us ve de gust compartir, sempre el podeu portar.

 

 Data: Dissabte 16 de maig
Hora: De 10h a 14:30h i de 16:30h a 21h
Lloc: Vestíbul de l'Ateneu Igualadí
Organitzador: Associació El Pati


Deixa un comentari

Camps obligatoris *