Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CONCERT Lenacay (Músiques de butxaca)

| Cap comentari

Lenacay_001

Lenacay és una de les bandes que va sorgir després de la dissolució de ‘Ojos de Brujo’ i ha seguit experimentant pel camí del flamenc però amb la recerca com leitmotiv . En aquest segon treball que ara presenten, ‘Yarel’, continuen amb la experimentació sonora que té com a columna central el flamenc però que amalgamen amb enginy, valentia i encert altres llenguatges musicals.

Arriba, Lenacay unplugged, la visió més acústica d’aquesta sorprenent formació:

Paula Domínguez, des de la seva versatilitat d’estils, fusiona la seva veu de forma perfecta i natural amb els altres integrants, servint de nexe d’unió entre estils tan dispars. Ha col·laborat amb múltiples artistes com: Santiago Auserón, Original Jazz Orchestra Taller de Músics, Actitud Maria Marta.

Francisco “Rubio” Guisat, guitarrista, que per les seves característiques eclèctiques s’adapta perfectament al projecte després del seu pas per Color Humà o Poet in Progress o Nour entre altres grups

Ramon Giménez, fundador, productor i guitarrista tant de ‘Ojos de Brujo’ com de Lenacay, ha recorregut els 5 continents participant en festivals i a les sales més importants del món. Ha rebut premis de la talla de: World Music Awards 2004, Revista La banda elastica de los Àngeles (USA), Premi a la millor gira 2004 per la Reial Acadèmia de la Música, Premi «Mirades2» de TV2, com a millor grup musical i el Grammy Llatí l’any 2008 com a millor grup de flamenc. Ha col·laborat amb centenars d’artistes, des de Martirio, Duquenque, Estopa, entre d’altres.

Preu entrada: 12€ (amb copa inclosa)  Amb descomptes: 10€ (amb copa inclosa)

Venda d’entrades:

On line  (Anticipada i ABONAMENT)  (4 concerts  temporada 2015)
A Secretaria de l’Ateneu Igualadí   C/Sant Pau, 9  Igualada
A taquilla, mitja hora abans de l’inici del concert.

Aforament limitat.

www.musiquesdebutxaca.cat

logos actualitzats butxaca

 

 

 

 

 

 

 Data:
Hora:
Lloc:


Deixa un comentari

Camps obligatoris *