Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

L’oci d’Igualada, a debat al proper DdD de l’Ateneu dimarts que ve

| Cap comentari

Es vol analitzar l’oferta cultural, gastronòmica, d’oci i nocturna de la ciutat amb la introducció de l’expert Oriol Miralbell.

L’espai de debat i reflexió d’Igualada, DdD (Dimarts de Diàlegs), ja té a punt la sessió d’aquest mes de juny que es farà sota el títol “T’ho pots passar bé a Igualada?”. Serà aquest proper dimarts, 16 de juny, a les 8 del vespre, a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí. Les ofertes d’oci a Igualada són múltiples i variades i es vol analitzar quin paper tenen en el dia a dia de la ciutat, com les rep la ciutadania, amb quins criteris s’organitzen i quina expectativa tenen. Es vol fer tot determinant les claus de l’oci cultural, gastronòmic, esportiu i nocturn d’Igualada, a més de saber-ne el seu atractiu turístic. D’altra banda, es vol conèixer quina importància té l’oferta d’oci en un municipi per a la seva qualitat de vida i quins atractius necessita una ciutat perquè la gent la gaudeixi.

Foto Oriol MiralbellLa introducció de l’acte anirà a càrrec d’un dels majors experts del país en oci a les ciutats com és Oriol Miralbell, que també és professor de Turisme a la Universitat Oberta de Catalunya. A través d’un diàleg-entrevista amb el coordinador de DdD, Jordi Cuadras, Miralbell farà un anàlisi general sobre quins atractius han d’oferir les ciutats perquè la gent s’ho passi bé i quines experiències hi ha arreu, en aquest tema.

Després es passarà a analitzar el tema en clau local amb diversos convidats a la “Fila 0” que explicaran els diversos tipus d’oci que té Igualada i de les possibilitats de la ciutat. En aquest sentit s’hi han convidat representants de l’oci cultural, el gastronòmic, l’esportiu i el nocturn amb Jep Rabel (Institut Municipal de Cultura), Joan Carol (8 Cadires), Ramon Prat (Ocisport), Pere Artigas (Empresari de l’oci nocturn) i Anna Carretero (programadora cultural). A tots ells s’hi podrà sumar qualsevol persona del públic que vulgui dir-hi la seva, ja que la paraula del públic és fonamental en totes les sessions de DdD.

DdD (Dimarts de Diàlegs) és l’espai de tertúlia, debat i reflexió d’Igualada que acull l’Ateneu Igualadí des del mes de gener del 2014 i que té l’objectiu de recuperar la vella tradició de tertúlia que hi havia en molts cafès dels ateneus de Catalunya. Per això, un dimarts al mes s’organitzen diàlegs sobre un tema en concret que guardi relació amb Igualada. L’objectiu és aconseguir que el debat, el diàleg i la discussió siguin eines per a fomentar el coneixement i el pensament crític a la ciutat.

http://dimartsdedialegs.ateneuigualadi.cat/Deixa un comentari

Camps obligatoris *