Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

DdD tornarà el 8 de setembre a l’Ateneu parlant d’educació

| Cap comentari

Ho farà posant a debat la pregunta “L’escola actual és un model de futur?”

DdD 14 - Foto 8

L’espai de debat i reflexió d’Igualada, DdD (Dimarts de Diàlegs), tornarà després de l’estiu, el 8 de setembre, amb una sessió que portarà per títol “L’escola actual és un model de futur?”. Coincidint amb l’inici del curs escolar, DdD posarà a debat els models educatius que conviuen a Igualada i com s’hauria de preparar la societat del futur.
Per fer la introducció de l’acte, DdD ha convidat al psicopedag i consultor internacional d’educació, Ferran Miquel. També es convidaran a representants del món educatiu d’Igualada perquè participin a la “Fila 0” en l’anàlisi local de la qüestió. La sessió serà, com és habitual, el segon dimarts de mes. En aquest cas, el dimarts 8 de setembre, a les 8 del vespre, a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí.

DdD (Dimarts de Diàlegs) és l’espai de tertúlia, debat i reflexió d’Igualada que acull l’Ateneu Igualadí des del mes de gener del 2014 i que té l’objectiu de recuperar la vella tradició de tertúlia que hi havia en molts cafès dels ateneus de Catalunya. Per això, un dimarts al mes s’organitzen diàlegs sobre un tema en concret que guardi relació amb Igualada. L’objectiu és aconseguir que el debat, el diàleg i la discussió siguin eines per a fomentar el coneixement i el pensament crític a la ciutat. De moment ja s’han celebrat 16 sessions de DdD posant a debat diversos sobre Igualada, des de la indústria fins a la cultura, tot passant per l’urbanisme, la pobresa, el comerç, la religió, el barri del Rec o els moviments socials, entre d’altres. El darrer d’aquest curs 2014-2015 va ser al mes de juny sobre l’oci d’Igualada.

http://dimartsdedialegs.ateneuigualadi.cat/Deixa un comentari

Camps obligatoris *