Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

El Torneig Futbol7 solidari amb el Banc de Queviures

| Cap comentari

Coincidint amb l’onzena edició del torneig de les 12h de futbol7 que va organitzar el club del SE Ateneu-Penya Blaugrana d’Igualada, es va realitzar una recapta d’aliments pel Banc de Queviures d’Igualada. Es van recaptar més de 50 quilos d’aliments i l’organització també va destinar el 10% dels beneficis del torneig al Banc de Queviures. Un dels patrocinadors del torneig, Supermercats Sebastian també va fer una aportació en espècies a la mateixa causa. Amb aquesta iniciativa, es va voler donar un caire solidari al torneig, aportant una col·laboració efectiva a la important tasca que desenvolupa el Banc de queviures amb les persones més desfavorides de la nostra societat.

Futbol7_solidariDeixa un comentari

Camps obligatoris *