Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

EXPOSICIÓ de cartells ’50è aniversari d’Amnistia Internacional’

| Cap comentari

 

Expo_AmnistiaPer a la celebració del 50è aniversari d’Amnistia Internacional s’ha seleccionat una mostra de 50 cartells de diferents Seccions Internacionals sobre campanyes que ha liderat Amnistia en aquest mig segle.

 L’objectiu és fer un repàs de la història i les campanyes portades a terme per l’organització en la seva feina a favor dels Drets Humans durant els seus 50 anys (1961-2011), així com rendir homenatge a tots els artistes i dissenyadors que han volgut col·laborar amb AI i denunciar amb imatges les injustícies que es produeixen al món.

 

 Data: De l'1 al 25 de setembre
Hora: de les 9 h a les 21 h
Lloc: al Vestíbul de l'Ateneu Igualadí
Organitzador: Amnistia Internacional Anoia


Deixa un comentari

Camps obligatoris *