Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

DdD Dimarts de Diàlegs ‘L’escola actual és un model de futur?’

| Cap comentari

A les portes del nou curs escolar es volen abordar quins són els diversos models educatius i posar el focus en els que conviuen a Igualada.

L’espai de debat i reflexió d’Igualada DdD (Dimarts de Diàlegs) torna aquest proper dimarts després de l’estiu i ho farà parlant d’educació, sota el títol: “L’escola actual és un model de futur?”. Serà el proper dimarts 8 de setembre, a les 8 del vespre, a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí.  L’educació és un dels pilars bàsics de qualsevol societat i com a tal és, sovint, motiu de debat. A les portes d’un nou curs, es vol analitzar quins són els models educatius de referència i quins són aquells que poden ser més vàlids per preparar la societat del futur i donar respostes a les seves necessitats. També es vol conèixer com és l’educació a Igualada i el paper de cada un dels agents i trams educatius que hi ha a la ciutat.

Foto Ferran MiquelLa introducció de l’acte anirà a càrrec del psicopedagog i consultor internacional expert en educació Ferran Miquel. A través d’un diàleg-entrevista que li farà el coordinador de DdD, Jordi Cuadras, Miquel que serà l’encarregat de fer un primer anàlisi de context sobre el present de l’educació i quins models de futur existeixen i poden aplicar-se.

Després es passarà a escoltar la ”Fila 0” amb diferents representants de la comunitat educativa d’Igualada per analitzar l’educació des de cada una de les seves perspectives i com veuen l’organització que té a la ciutat. A la “Fila 0” s’hi podrà afegir el públic que vulgui intervenir-hi, com en qualsevol DdD, i també tots els membres de la comunitat educativa d’Igualada que l’organització convida de manera oberta perquè se sumin a la reflexió.

DdD (Dimarts de Diàlegs) és l’espai de tertúlia, debat i reflexió d’Igualada que acull l’Ateneu Igualadí des del mes de gener del 2014 i que té l’objectiu de recuperar la vella tradició de tertúlia que hi havia en molts cafès dels ateneus de Catalunya. Per això, un dimarts al mes s’organitzen diàlegs sobre un tema en concret que guardi relació amb Igualada. L’objectiu és aconseguir que el debat, el diàleg i la discussió siguin eines per a fomentar el coneixement i el pensament crític a la ciutat.

http://dimartsdedialegs.ateneuigualadi.cat/

 Data: Dimarts 8 de setembre
Hora: A les 20 h
Lloc: Sala de Socis de l'Ateneu
Organitzador: Ateneu Igualadí i equip DdD


Deixa un comentari

Camps obligatoris *