Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

EXPOSICIÓ Fotogràfica ‘Construint somnis impossibles. L’Índia de la Fundació Vicente Ferrer’

| Cap comentari

Expo_Shangam de dones1La Fundació Vicente Ferrer és una ONG de desenvolupament compromesa amb el procés de transformació d’una de les zones més pobres de l’Índia, l’estat d’Andhra Pradesh i d’una de les comunitats més desafavorides que hi habiten, com són els dàlits, els grups tribals i les backward castes. A través d’aquesta exposició coneixerem com treballa la Fundació Vicente Ferrer i les seves àrees d’actuació: Habitatge, Ecologia, Dones, Sanitat, Persones amb discapacitat i Educació.

 

Inauguració: Dilluns 5 d’octubre a les 17.00 h

 

Fundació Vicente FerrerData: Del 2 al 30 d'octubre
Hora: De les 9.00 h a les 21.00 h
Lloc: Vestíbul de l'Ateneu Igualadí
Organitzador: Fundació Vicente Ferrer


Deixa un comentari

Camps obligatoris *