Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PRESENTACIÓ LLIBRE ‘El franquisme que no marxa’ de Lluc Salellas

| Cap comentari

En el marc de les festes de Sant Faust d’Igualada es presenta ‘El franquisme que no marxa’, el nou volum de la col·lecció Periodistes que impulsa Edicions Saldonar i el Grup Barnils.

El franquisme_que_no_marxaEl llibre, escrit pel periodista del Grup Barnils, Lluc Salellas, repassa la trajectòria, amb els noms i els cognoms, de les persones amb més pes durant el franquisme que van sobreviure durant la Transició i hi van continuar manant, tot i carregar a l’esquena el pes de la dictadura. Salellas documenta i relata com les elits franquistes es van ressituar amb les màximes facilitats dins les estructures de poder de la nova democràcia, a diferència dels casos de Portugal i Grècia. Aquest treball d’investigació confirma com els fills i els néts del règim absolutista continuen al capdavant de les principals empreses i no han perdut pes polític. El llibre té un pròleg de David Bassa, president del Grup Barnils.

La presentació comptarà amb la presència de l’autor, Lluc Salellas, i s’hi podrà adquirir exemplars del llibre.

 Data: Divendres 13 de novembre
Hora: a les 20.00 h
Lloc: Sala de Socis de l'Ateneu
Organitzador: Òmnium Cultural amb la col·laboració de l'Ateneu Igualadí


Deixa un comentari

Camps obligatoris *