Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Concert ‘Los Stompers’ (Músiques de butxaca)

| Cap comentari

 StompersWeb

Banda de referència en el panorama musical català. Des dels seus inicis fins a l’actualitat, la banda ha evolucionat passant del folk irlandès cap a un so més pop perfilant el concepte BIS (BCN Irish Sound). A l’Ateneu presentaran  ‘The Harold Spencers’ i temes del nou disc que estan preparant.

‘The Harold Spencers’ ens sorprèn amb temes com “Herbert Park” un mig temps preciós. La simpàtica “Melvin`s Flowers” amb aquest aire irlandès. Però aquest treball de la banda ve marcat pel seu so molt més elèctric, les seves lletres polític-socials que es barregen amb emocions o ironitzen sobre l’estat de la societat d’avui dia. El so del disc és espectacular.

Los Stompers

Brian O’Mahony – Dara Luskin– Kiko Fergananym – David Holmes

Hora concert: a les 23.00 h
Al Teatre Municipal l’Ateneu – C/ Sant Pau, 9 – Igualada –

 Venda d’entrades (Aforament limitat)
On line
A Secretaria de l’Ateneu.
A taquilla el dia de concert.
 logos-colabora-ateneu-2016


Data: Divendres 5 de febrer
Hora: a les 23 h
Lloc: Teatre Municipal l'Ateneu
Organitzador: Ateneu Igualadí


Deixa un comentari

Camps obligatoris *