Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CONCERT Kinsale (Músiques de butxaca)

| Cap comentari

Irene i Raquel, un joveníssim duet musical que va néixer durant la primavera de 2013 al barri de Sant Pere de Terrassa presenta, sota un format acústic però directe, diverses cançons càlides, properes i agradables. Les cançons, principalment en anglès i d’estil pop-folk, les interpreten simplement amb dues guitarres i dues veus. Als seus concerts utilitzen a més, un violí, una mandolina, el “kazoo” i un “goliat”.

Tenen un repertori de composicions pròpies que s’han traduït en el seu primer EP de 8 cançons enregistrat al gener de 2015 a la Nova Jazz Cava de Terrassa sota el títol “Odd stories & Twisted Minds” . També Fan versions d’artistes i grups que els agraden com The Police, The Cramberries o de Creedence Clearwater Revival, entre molts d’altres.

 

kinsale1Irene Talló

Veu, guitarra electroacústica, guitarra elèctrica, i violí.  Va estudiar guitarra clàssica de ben petita tot i que de seguida va mostrar molt interès pel so de la guitarra elèctrica. Després de rebre algunes nocions de bateria, actualment està centrada en els estudis de violí, instrument amb el qual hi té una gran facilitat i domini. Passa gran part del seu temps lliure amb les seves guitarres, fent proves i composant…

Raquel Muñoz

Veu, guitarra electroacústica, mandolina, ukelele, kazoo i bombo.  La seva passió per la música li vé des de la seva infància quan, amb un senzill orgue i una guitarra ja tocava i cantava d’oïda cançons que li agradaven … Amb només 10 anys va començar a estudiar guitarra clàssica i més tard, guitarra elèctrica, piano i cant, de la mà de la Gemma Humet. La seva prodigiosa, càlida i potent veu, atrapa. Té un gran domini dels seus registres i cuida especialment l’afinació.

 

Hora concert: a les 23.00 h
Al Teatre Municipal l’Ateneu – C/ Sant Pau, 9 – Igualada –

Venda d’entrades (Aforament limitat) i abonaments:
On line
A Secretaria de l’Ateneu.
A taquilla el dia de concert.

www.musiquesdebutxaca.cat

logos-colabora-ateneu-2016Data: Divendres 4 de març
Hora: a les 23 h
Lloc: Teatre Municipal l'Ateneu
Organitzador: Ateneu Igualadí


Deixa un comentari

Camps obligatoris *