Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Contundent victòria de la S.E. Ateneu davant el C.F. La Pobla de Claramunt

| Cap comentari

S.E. Ateneu-PBI – 3  CF. La Pobla de Claramunt – 1

Ateneu_PBIMolt bon partit per part dels dos equips que no es va resoldre fins als últims moments on l’Ateneu-PBI va remuntar el gol inicial dels visitants.

El partit s’inicià amb molta intensitat per ambdós conjunts sense un dominador clar. La primera ocasió de gol va ser per La Pobla però l’equip no va estar encertat en la rematada final. Això va fer reaccionar als locals i van passar a dominar el joc, disposant fins a tres ocasions per avançar-se en el marcador, però es va arribar al descans amb el resultat inicial.

En la segona meitat el ritme va baixar i els equips no pressionaven amb tanta intensitat. Quan s’arribava al minut 72, després d’una gran jugada per banda esquerra, Cristian ho aprofitava per situar el 0 a 1. Aquest gol va deixar molt tocat als arlequinats i semblava que no tindrien poder de reacció, però uns increïbles 5 minuts finals ho va canviar tot. Primer va ser Méndez que aprofitava una centrada per banda esquerra per rematar de primera i aconseguir l’empat. Només dos minuts més tard Sergi, aprofitant la seva velocitat, es plantava davant de Daniel i el superava per baix consumant la remuntada. Encara hi va haver temps perquè, altre cop Méndez, aprofitant que La Pobla buscava desesperadament l’empat fes el definitiu 3 a 1.

Gols: 0-1 Cristian (min.72), 1-1 Méndez (min.85), 2-1 Sergi (min.87), 3-1 Meédez (min.89)

Ateneu-PBI: Bernat, Pol, Albert, Palau, Escriu, Cesc, Codina, Llansana, Lliro, Toni i Verriere.
Suplents: Marc, Torres, Cels, Pere, Sergi i Mendez.

La Pobla: Daniel, Bravo, Tebas, Palomas, Samu, Cristian, Garcia, Lopez, Copovi, Conde i Dan.
Suplents: Alex, Oscar, Mabras, Miguel, Vega, Blanca i Grimaldi.

Proper partit:
U.D.Montserrat B – S.E.Ateneu-PBI
Dissabte 20 de febrer a les 16h al Municipal de Can BusqueDeixa un comentari

Camps obligatoris *