Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

EXPOSICIONS FineArt

| Cap comentari

IMATGE-2016-FINEARTDues exposicions es podran veure a l’Ateneu. La del fotògraf, Enric Pàmies, tot un referent dins el món de la fotografia i una mostra fotogràfica d’alumnes dels centres educatius de l’Anoia amb el tema la lectura com a font de plaer.

‘Trenta anys de fotografia 1953 – 1983’

L’Enric Pàmies va ser tot un referent dins el món de la fotografia per diverses raons. Va ser el fundador i primer president de l’Agrupació Fotogràfica de Reus. També va ser un dels promotors de la Confederació Espanyola de Fotografia i de la Federació Catalana de Fotografia i va presidir la Federació Internacional de Fotografia (FIAP). A més, és el creador del concurs Fotosport, convocat des de l’any 1970.

L’exposició que presenta és un recorregut de trenta anys per la seva activitat fotogràfica. Amb una tria acurada de les seves obres més representatives, ens mostra un ampli ventall de la seva visió sobre temes costumistes, amb imatges de llocs molt propers del nostre entorn immediat i d’altres indrets més llunyans. Aquesta mostra també ens descobreix altres fotografies en què el que és important no és la localització, sinó l’aspecte més creatiu i suggeridor de les imatges.

Espai: Auditori

‘M’agrada llegir’

Fotografies realitzades per l’alumnat dels centres educatius de l’Anoia, a partir del tema la lectura com a font de plaer.

Els nostres joves viuen en un món on predomina la imatge, això els hi dóna uns coneixements que des dels centres docents s’ha de saber aprofitar i sistematitzar, amb la participació a FineArt es té una bona oportunitat per aconseguir-ho i mostrar-ne els resultats.

Espai: Vestíbul

Horari:

De dilluns a divendres de 19h a 21h. Dissabtes i diumenges d’11h a 14h i de 17h a 21h.

http://www.fineartigualada.catData: Del 26 de febrer al 20 de març
Hora: de 19h a 21h. Cap de setmana, d'11h a 14h
Lloc: Auditori i Vestíbul
Organitzador: FineArt


Deixa un comentari

Camps obligatoris *