Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

TALLER Reiki de batalla

| Cap comentari

Imatge_Reiki

Taller teòric i pràctic de senzilles tècniques de Reiki i protecció energètica per no iniciats amb resultats directes en el vostre benestar diari (s´inclou manual).

Preu: 35 € Socis: 32 €

Places limitades. Confirmar assistència i més info: 620 45 06 83 / reikidebatalla@gmail.com

Elisabeth (Mestra i terapeuta Reiki)

Després de 4 anys com a terapeuta i mestra Reiki he conegut a moltes persones i he arribat a la conclusió que tots patim i passem per circumstàncies molt similars. Amb el temps i la pràctica he acabant fent un recull de tècniques relacionades amb el reiki i el taoisme que sempre que les utilitzem resulten efectives.

En aquest taller aprendrem a respirar i meditar, calmant així la nostra ment i el nostre cos, reduint l´ansietat, tallant amb la negativitat que tots trobem en ambients hostils i en contacte amb determinades persones. També aprendrem com funciona l’energia, els sentiments i pensaments, a netejar la nostra estructura energètica, així com tècniques de protecció perquè no ens afecti la negativitat dels altres, a tallar amb els mals rotllos i tornar a brillar a la màxima potència.

Tot això en un taller de 3 hores on posarem en pràctica exercicis molt senzills, ràpids i efectius als quals podem recórrer en qualsevol moment sense tenir cap tipus de coneixement previ.Data: Diumenge 21 de febrer
Hora: de les 10h a les 13h
Lloc: Sala LAB
Organitzador: Elisabeth 'Reiki de batalla'


Deixa un comentari

Camps obligatoris *