Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CONCERT Erwyn Seerutton’s Ensemble (Músiques de butxaca)

| Cap comentari

Erwyn Seerutton’s Ensemble, un viatge musical des de l’emoció del Gospel a la llibertat del Jazz

Divendres 1 d’abril, nit de Músiques de butxaca al Teatre de l’Ateneu amb una proposta singular de la mà del músic i compositor originari de l’illa Maurici, Erwyn Seerutton.

Erwyn Seerutton1Seerutton va créixer en una família amb gran tradició musical. Des de ben petit, la seva mare el va iniciar en l’aprenentatge de diversos instruments i en el cant dels espirituals negres i el gospel. Aquest coneixement del gospel ha marcat la seva posterior evolució musical passant pel jazz fins a tornar a recuperar la música ètnica del seu país d’origen, el segà, que neix de la confluència entre la música africana i la cultura criolla de Mauritius.

La seva passió pel gospel, jazz, blues i la cultura ‘criolla’ donen forma a un projecte musical diferent dins del món de la música moderna. A Músiques de butxaca presentarà ‘Gospel & Kreol Fusion‘, repertori de gospel més clàssic i modern, amb temes compostos o arranjats per ell mateix enriquits per les diverses influències culturals que han estat font de la seva inspiració.

Erwyn Seerutton s’acompanya de músics molt reconeguts com Federico Mazzanti al piano i Oriol Gonzàlez a la bateria i del duet vocal, Susana Muñoz i Gemma Castells.

El cicle de petit format Músiques de butxaca ofereix l’oportunitat de descobrir diversitat de gèneres musicals i que tothom trobi la música que més li agrada, aquesta és una de les fites. I que les nits siguin més que una nit de concert, siguin una experiència a gaudir: l’escenari del teatre sense fronteres entre músics i públic, l’acústica, els gintònics i l’atmosfera particular de cada viatge musical.

Hora concert: a les 23.00 h
Al Teatre Municipal l’Ateneu – C/ Sant Pau, 9 – Igualada –

Preu entrada: 12 €   Entrada amb descomptes: 10 € (entrades amb consumició inclosa)

Venda d’entrades (Aforament limitat) i abonaments:
On line
A Secretaria de l’Ateneu.
A taquilla el dia de concert.

www.musiquesdebutxaca.cat

Colaboradors_1

 Data: Divendres 1 d'abril
Hora: a les 23 h
Lloc: Teatre Municipal l'Ateneu
Organitzador: Ateneu Igualadí


Deixa un comentari

Camps obligatoris *