Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

DdD Dimarts de Diàlegs ‘Es crea feina a Igualada?’

| Cap comentari

 

Imatge DdD Ocupació

Les dades de l’atur d’Igualada dels darrers mesos han tendit a una lleugera baixada i volem saber si això vol dir que s’està generant ocupació o no. Alhora volem conèixer quina és la qualitat d’aquests suposats nous llocs de treball ja sigui pel seu tipus de salari, la seva temporalitat o pels sectors on es generen. A més, volem conèixer quines fortaleses i mancances té el nostre territori per crear llocs de treball i sobre quins sectors de població o sectors productius és més urgent actuar. També volem analitzar quins factors determinaran el futur econòmic del país i quina perspectiva es dibuixa.

Xavier CuadrasLa introducció de l’acte anirà a càrrec del Doctor en Economia per la Universitat de York, professor d’Economia i Empresa de la UPF i director de l’Escola Superior de Comerç Internacional, Xavier Cuadras.

 

 

 

Tertúlia posterior amb la participació del públic i de:

Blai Paco, president de la UEA

Francesc Rica, secretari general de la UGT-Anoia

Joan Fernández , director del SOC a l’Anoia

Sílvia Grados, coordinadora de CReu Roja Anoia

 

Coordina: Jordi Cuadras, periodista

http://dimartsdedialegs.ateneuigualadi.cat/Data: Dimarts 8 de març
Hora: a les 20 h
Lloc: Sala de Socis de l'Ateneu
Organitzador: Ateneu Igualadí i equip DdD


Deixa un comentari

Camps obligatoris *