Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PRESENTACIÓ LITERÀRIA ‘Tot això ho faig perquè tinc molta por’ d’Empar Moliner

| Cap comentari

Premi Mercè Rodoreda 2015

Tot això_AmparMolinerNomés algú amb l’instint narratiu, l’agilitat i l’humor d’Empar Moliner podia haver escrit un llibre com ‘Tot això ho faig perquè tinc molta por’, una joia literària que commou i diverteix el lector del principi al final. Les dificultats d’afrontar l’absurd, de viure sense por i d’estimar sense fer mal són tractades amb tanta lucidesa com sarcasme.

Empar Moliner es va donar a conèixer amb el recull de relats ‘L’ensenyador de pisos que odiava els mims’, al qual va seguir la seva primera novel·la, ‘Feli, esthéticienne’, que li va valer el Premi Josep Pla de l’any 2000. Posteriorment ha publicat els volums ‘T’estimo si he begut’ (Premi Lletra d’Or 2005), ‘Busco senyor per amistat i el que sorgeixi’,’ ¿Desitja guardar els canvis?’ i ‘No hi ha terceres persones’. Col·labora habitualment en diferents mitjans de comunicació, de ràdio, televisió i premsa escrita.Data: Dijous 7 d'abril
Hora: a les 19.30 h
Lloc: Sala de Socis de l'Ateneu
Organitzador: Aqualata Llibreria i Ateneu Igualadí


Deixa un comentari

Camps obligatoris *