Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PRESENTACIÓ LLIBRE ‘La dualidad interior’ Tres reglas de oro para vivir tu vida de Georgina Vila

| Cap comentari

Coberta_dualidadUna teràpia senzilla i a la vegada àmplia que pot ajudar-nos a recuperar el significat de viure la nostra pròpia vida des del veritable respecte i amor cap a nosaltres mateixos.

Després d’anys d’observació i interiorització de les qüestions elementals que ens concerneixen a gairebé tots, l’autora va començar a treballar i a observar l’existència de la dualitat entre el nen interior i el dictador interior, el conflicte entre què “vull” i el que “haig de fer”. Una dualitat que ens allunya de viure en pau i en sintonia. Mitjançant la tècnica de les tres regles d’or es pot restablir l’harmonia a través d’exercicis vivencials de connexió amb el nostre ser més íntim per reconèixer els nostres dictadors, detectar els seus ancoratges en traumes i trobar la manera d’alliberar-los.

  • Per buscar la comprensió i solució davant qualsevol conflicte propi, per apropar-nos a la parella des d’una relació neta de cor, per sanar la relació amb els nostres pares/fills.
  • Per treballar i comprendre les dependències i addiccions, la depressió, l’ansietat, les pors, la inseguretat.etc.
  • Per recuperar la veritable autoestima, transformant l’ego.
  • Per retrobar-nos amb els nostres somnis i il·lusions, per reconèixer el nostre propòsit de vida.
  • Per transformar qualsevol canvi interior des de la consciència, alliberant-nos de la dualitat interior.

Georgina Vila

GeorginaVIlaNaturòpata, kinesióloga, terapeuta floral, amb més de deu anys d’experiència. Igualadina de naixement, Georgina és creadora de la teràpia de la dualitat, és també instructora de ioga i professora de feng shui i, al marge del que posa en els diplomes, una curiosa innata, una busca-respostes inesgotable que viu apassionada amb el que fa.

Aquests últims anys, centrada en la recerca i creació d’una teràpia emocional, ha començat a desenvolupar una tècnica pròpia de treball: la Teràpia de la dualitat, que li ha permès treballar qualsevol conflicte emocional, de forma clara i pràctica, i seguir investigant en futures tècniques per a la transformació i sanación emocional. En La dualitat interior culmina les seves dues passions: el món interior de l’ésser humà, i el seu entusiasme per compartir les respostes oposades a través de l’escriptura.

http://georginavila.online/Data: Dimarts 26 d'abril
Hora: a les 19h
Lloc: Sala de Socis de l'Ateneu
Organitzador: Ateneu Igualadí


Deixa un comentari

Camps obligatoris *