Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PRESENTACIÓ LLIBRE ‘Los sabios de la luz’ de Rodolfo Alabí

| Cap comentari

Cartel A3_Nuevo libroSurt a la venda la nova publicació de Rodolfo Alabi sota el segell editorial de Círculo Rojo, una obra que recull les reflexions de l’autor sobre ‘Los sabios de la luz’ , sacerdots de la terra i alquimistes que ens ajuden a entendre i canviar les nostres vides.

Què es trobarà el lector en ‘Los sabios de la luz’? Respon l’autor: “Trobarà el relat en primera persona de les meves experiències d’alliberament i tornada al cor, un camí amb valuoses llavors de llum de saviesa originària, proporcionada per ‘Los sabios de la luz’, alquimistes i sacerdots de la terra que la vida em va disposar”.

Rodolfo Alabi, és oriünd de Còrdova, Argentina, el cor d’aquesta terra sagrada. Es va graduar com a dissenyador industrial i l’any 2002 es va establir a Catalunya. La vida li va portar a retrobar-se amb la seva essència primigènia en un camí de despertar i “desaprendre”. L’Alquímia, la Geometria Sagrada i l’espiritualitat natural sense dogmes ni religions van ser paleses en el seu recorregut vital.

http://rodolfoalabi.com/Data: Divendres 29 d'abril
Hora: a les 19 h
Lloc: Sala LAB
Organitzador: Ateneu Igualadí


Deixa un comentari

Camps obligatoris *