Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PRESENTACIÓ LLIBRE ‘Otegi, la força de la pau’ d’Antoni Batista

| Cap comentari

otegi-forca-pau-antoni-batista-campana

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) Igualada organitzen la presentació del llibre amb el seu autor, Antoni Batista, i amb Angel Rekalde, expres basc.

El proper 6 de maig a les 8:30 del vespre l’auditori de l’Ateneu Igualadí acollirà la presentació del llibre “Otegi, la força de la pau”, escrit pel periodista i escriptor Antoni Batista. La dilatada carrera professional de Batista, i durant els 25 anys en els que va ser corresponsal de La Vanguardia a Euskal Herria, l’ha convertit en un expert de la realitat política i social basca. Ha publicat diverses obres sobre el procés basc, la darrera “Otegi, la força de la pau”, una publicació en la que retrata el dirigent de l’esquerra abertzale i analitza la seva biografia política i personal.

A la presentació també hi participarà Angel Rekalde, escriptor, periodista, politòleg, sociòleg, director de Nabarralde i expres basc. Durant el compliment de la seva condemna es va llicenciar en 3 carreres universitàries, ha escrit 3 llibres, és doctor en periodisme i un expert sobre la història d’Euskal Herria.

La presentació, segons les JERC Igualada, vol servir per “conèixer de primera mà el procés basc, el conflicte que s’hi ha viscut durant molts anys i analitzar els casos exemplificadors i il·lustratius com el d’Arnaldo Otegi”.

 Data: Divendres 6 de maig
Hora: a les 20.30 h
Lloc: Auditori de l'Ateneu
Organitzador: JERC - Joventuts d'Esquerra Republicana


Deixa un comentari

Camps obligatoris *