Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CONCERT Víctor Branch ‘Introspective’ (Músiques de butxaca)

| Cap comentari

 V.BRANCHIMG2193Amb un directe poderós, una veu privilegiada i un excepcional disc de debut en anglès sota el braç, Víctor Branch és una jove promesa que comença a caminar amb pas ferm pels escenaris

‘Introspective’, aquest primer àlbum de Víctor Branch és un disc negre i rodó. Cada cançó podria ser un hit. Si sorprèn la capacitat de cantar de Víctor Branch, la seva destresa compositiva no es queda enrere. La primera cançó, Soul, ja és tota una declaració de principis. Composicions amb una estructura perfecta i bona producció que remeten als clàssics de la música negra. Un disc amb varietat harmònica, amb referents per a Víctor Branch com Amy Winehouse, Jamiroquai, Sam Smith, John Newman, Jennifer Hudson o Lauryn Hill. Estils diferents, però alhora icones i ídols en els seus gèneres.

El 5 de març va iniciar la gira al Black Music Festival, després el portarà a Madrid, València, Londres i a l’Ateneu presentarà el primer concert amb format trio a Catalunya.

 

Hora concert: a les 23.00 h
Al Teatre Municipal l’Ateneu – C/ Sant Pau, 9 – Igualada –

Preu entrada: 12 €   Entrada amb descomptes: 10 €

Amb l’entrada va inclós un gintònic que s’ofereix al públic com a benvinguda gràcies al patrocini d’una marca de ginebra.

Venda d’entrades:
On line
A Secretaria de l’Ateneu.
A taquilla el dia del concert.

(Aforament limitat)

Colaboradors_1

 

 

 Data: Divendres 6 de maig
Hora: 23 h
Lloc: Teatre Municipal l'Ateneu
Organitzador: Ateneu Igualadí


Deixa un comentari

Camps obligatoris *