Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Debut del Grup de Teatre Amateur de l’Ateneu Igualadí amb l’obra ‘L’amor venia amb taxi’

| Cap comentari

El Grup de Teatre Amateur de l’Ateneu Igualadí es va estrenar aquest passat 7 de maig amb l’obra ‘L’amor venia amb taxi’ dins el programa d’actes de les Festes del Roser de l’Espelt.

Grup_Teatre_Ateneu1

El grup de teatre va néixer ara fa just un any com a resposta a les inquietuds de diferents persones vinculades a les arts escèniques i que van trobar en l’Ateneu Igualadí, un marc on iniciar aquest projecte de teatre. Després de la bona acollida que l’obra va tenir el passat cap de setmana, estan molt il·lusionats per estrenar-la a Igualada, segurament a la Festa Major d’enguany.

Integren el grup de teatre: Deborah Segura, Mireia Morera, Cristina Riba, Cristina La Frossia, Susi Martínez, Enriqueta Aribau, Roser Vila, Jordi Vallbona, Joan Jorba, Isidre Valls, Xavi Lladó.Deixa un comentari

Camps obligatoris *