Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PRESENTACIÓ LLIBRE ‘Educar millor’ de Carles Capdevila

| Cap comentari

Educar millor_coberta (còpia)Recull d’onze entrevistes a personalitats del món de l’educació: Carme Thió, Jaume Cela, Maria Jesús Comellas, Jaume Funes, Eva Bach, Gregorio Luri, Mariano Fernández Enguita, Joan Manuel del Pozo, Roser Salavert, José Antonio Marina i Francesco Tonucci.

 

 

Carles CapdevilaCarles Capdevila creu que educar és apassionant i que també ho és parlar-ne, des de l’experiència i des de la reflexió. L’humor i la responsabilitat no són incompatibles en aquest terreny, i tot allò que pugui fomentar confiança i alegria entre tots els agents implicats contribueix a crear un teixit de complicitats imprescindible en la tasca d’educar.Les onze converses que recollim en aquest llibre són una invitació al debat: professionals de procedències diverses i visions ben diferents ens permeten conèixer no solament els camins que han consolidat les seves vocacions sinó l’ambició de fer bé les coses cada dia a les aules, al carrer i a casa. Si hi ha una cosa que es proposa aquest llibre és acompanyar les famílies i els mestres, i aprendre junts a educar amb convicció i optimisme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ho organitza:

ateneu-icon    Llegim

 

 

 Data: Dissabte 14 de maig
Hora: a les 17 h
Lloc: Auditori de l'Ateneu Igualadí


Deixa un comentari

Camps obligatoris *