Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PROJECCIÓ ‘Mare Nostrum. Un concert. Un viatge’

| Cap comentari

Preestrena

Un film de: Michelle Brun & Stefan Haupt

V.O.  Subtítols en català (57′)

MARE-NOSTRUM-Savall_1Mare Nostrum és un diàleg intercultural en forma de documental de creació. Els estudiants de la Scuola Vivante preparen un concert amb Jordi Savall i els seus 18 músics d’onze països diferents. Els músics parlen sobre les seves vides, el seu país, el seu amor per la música i del seu instrument.

L’acte és una iniciativa del Centre Internacional UNESCO per la Creativitat Audiovisual, organitzat i patrocinat per l’Ajuntament d’Igualada , amb la col·laboració de l’Ateneu Igualadí i Vivante Productions.

Entrada gratuïta.Data: Dilluns 30 de maig
Hora: a les 21 h
Lloc: al Teatre Municipal l'Ateneu
Organitzador: Ajuntament d'Igualada


Deixa un comentari

Camps obligatoris *