Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

TROBADA ‘Compartim Òmnium’ + concert

| Cap comentari

17 h – a la Sala LAB – Òmnium Anoia torna a obrir l’entitat a la comarca convidant els socis així com a tota la ciutadania a conèixer l’entitat i opinar sobre quin ha de ser el seu paper a l’Anoia. Debat sobre què ha de fer l’entitat en diferents àmbits: llengua, cultura, país, educació i cohesió social.

jo_jet_i_maria_ribot_web219h – al Jardí Prohibit de l’Ateneu – S’explicaran breument les conclusions de la trobada i els assistents podran gaudir d’un pica-pica acompanyats de la música de Jojet i Maria Ribot, duet manresà que presentaran algunes cançons dels seus dos primers discos.Data: Dissabte 21 de maig
Hora: a les 17 h i a les 19 h
Lloc: Sala LAB i Jardí Prohibit
Organitzador: Òmnium Cultural


Deixa un comentari

Camps obligatoris *