Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Omplim el pati de colors

| Cap comentari

Dissabte passat, pares, mares, mestres i alumnes vam pintar la paret del pati de l’Escola. Aquest és un projecte i disseny del reconegut artista igualadí, exalumne i pare de l’Escola Jordi Sanahuja.

Colors_pati

 

A l’Escola de l’Ateneu les famílies estan molt implicades en el dia a dia de l’escola ( ens acompanyen a les excursions, venen a explicar-nos les seves aficions o a què es dediquen, participen en els tallers de lectura, …) . A través de l’AMPA, que té un paper molt actiu, donen suport i complementen la tasca educativa de l’Escola: col.laboren en l’organització d’activitats com el carnaval i serveis com el menjador, l’escola d’estiu, els extraescolars o l’acollida matinal.

Els paper dels pares a la nostra Escola és molt important perquè tots som conscients que Educar és una cosa de tots, un tasca que requereix d’una bona entesa i d’un treball conjunt. L’Escola la sentim nostra: pares, mestres i alumnes.

Per aquesta raó pares, mares, mestres i alumnes van voler participar en aquesta iniciativa un dissabte al matí compartint una activitat organitzada des de l’Escola.

Des d’avui tota la comunitat escolar gaudirà d’un mural on exposarem els treballs plàstics que faran els alumnes. Ja us ho anirem explicant.

Volem agrair la col.laboració del Xavi Tudela, Toni Bustos i de la Drogueria Riba.

 

Escola Ateneu

 Deixa un comentari

Camps obligatoris *