Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CONCERT Excepcional ‘Ensamble Moxos’

| Cap comentari

L’Associació UNESCO d’Igualada promou un excepcional esdeveniment, la presentació del grup ‘Ensamble Moxos’ de la localitat de San Ignacio Moxos a l’estat plurinacional de Bolívia.

ensamble_moxos

Aquesta formació recull totes les expressions musicals que encara conviuen a Moxos i ho fa amb gran desplegament de vestuari, danses i dramatitzacions. La música és un mestissatge entre la música importada pels missioners jesuïtes des d’Europa en l’època colonial i la nativa, que ja existia molt abans que el primer espanyol posés els peus en aquelles terres. L’espectacle que presentaran a Igualada és de llarg recorregut, ja que l’han presentat a 17 països.

Destacar que la Festa Major de San Ignacio de Moxos ‘Ichapekene Piesta’ està inscrita a la llista representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat 2012, de la UNESCO.Data: Diumenge 2 d'octubre
Hora: a les 18 h
Lloc: a la Basílica de Santa Maria
Organitzador: UNESCO Igualada


Deixa un comentari

Camps obligatoris *