Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

L’Escola Ateneu Igualadí és acceptada per a formar part del projecte educatiu ‘Escola nova 21’

| Cap comentari

L’equip dEscola Nova 21 va comunicar ahir a l’escola de l’Ateneu que passa a formar part dels centres adscrits a aquest projecte que pretén evolucionar el model d’escola actual. L’equip pedagògic de l’Ateneu està molt il.lusionat per aquesta nova etapa que comença.

escola_projecte21

L’escola de l’Ateneu Igualadí va sol.licitar entrar a formar part de la xarxa Escola Nova 21 amb l’objectiu de compartir els avenços i canvis en l’evolució del model pedagògic de l’escola. Ahir el director del Programa, Eduard Vallory, que és també el president de la Unesco a Catalunya, va comunicar a l’escola Ateneu que havia estat acceptada. Els promotors que donen suport a aquesta iniciativa són la UOC, la Fundació Jaume Bofill i el Centre Unesco a Catalunya.

Això suposarà uns beneficis molt importants per l’escola, ja que formarà part d’una xarxa de centres educatius amb interessos similars i permetrà compartir coneixements i experiències i avançar de forma sòlida en tots els continguts i processos. Aquesta xarxa esdevindrà una eina clau i exigirà a cada centre un compromís de treball i adaptació important. Serà una aliança per un sistema educatiu avançat al nostre país.

L’equip de mestres de l’Escola Ateneu estan molt il.lusionats en aquesta nova etapa i esperen que formar part d’aquest innovador projecte d’Escola Nova 21 aportarà més qualitat encara a tot el projecte de renovació pedagògica que ja fa dos anys es va iniciar.

 Deixa un comentari

Camps obligatoris *