Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PANTALLA OBERTA ‘La búsqueda’

| Cap comentari

Direcció: Zhang Yimou (Xina 2005)

Per primera vegada en molts anys  un pescador ja ancià, Takata Gou-ichi, puja al tren bala cap a Tòquio en saber que el seu fill, que quasi no coneix, està molt malalt. A l’hospital el fill es negarà a veure’l. La seva jove, Rie li demana a Takata que vegi una cinta de vídeo d’un documental que el seu fill estava filmant a la Xina rural. Emocionat pel que veu, Takata promet completar el treball del seu fill.

El film abasta les relacions entre pare i fill, així com el tema del viatge, entenent aquest des d’unes múltiples i riques perspectives. Així el viatge es converteix en una oportunitat d’introspecció, de reflexió i de catarsi profunda. I tot això acompanyat dels paisatges.

A vegades ens cal viatjar per trobar el camí cap a casa.

172-busquda-a4

 Data: Dijous 22 de setembre
Hora: a les 20 h
Lloc: Sala Socis
Organitzador: Ateneu Igualadí Coordina: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *