Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PANTALLA OBERTA ‘Projecte Rwanda’

| Cap comentari

Direcció: Sergi Cervera amb la col·laboració d’Esteve Rovira (Catalunya 2014)

Projecte Rwanda és una mirada als fets que van marcar tota una generació i que van commocionar el món. La pel·lícula transmet un to vitalista en relació a la difícil superació del conflicte. Projecte Rwanda és, també, un viatge marcat per les empremtes que va deixar el genocidi en la societat, però, alhora, conté una mirada cap el futur, un futur ple de llum i esperança.

L’acte és coorganitzat amb el grup de joves que han acompanyat a mossèn Pujol de Montbui a Rwanda. En acabar l’acte, hi haurà un breu col·loqui sobre la pel·lícula amb alguns dels joves que hi van anar. Aquells que vulgueu podreu fer una aportació econòmica per finançar unes obres en una escola ruandesa.

Entrada lliure.

174-rwanda-mail

igualada-solidariaData: Dijous 6 d'octubre
Hora: A les 20 h
Lloc: Sala de Socis
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *