Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CICLE GAUDÍ ‘Cerca de tu casa’

| Cap comentari

CICLE GAUDÍ Circuit estable de Cinema Català

Director: Eduard Cortés   (Espanya 2016)

cicle-gaudi_cerca“Sonia després de sofrir un desnonament, es veu obligada al costat del seu marit i la seva filla de deu anys a tornar a casa dels seus pares. L’empleat de l’oficina bancària que s’enfronta al drama de deixar sense casa als seus veïns de tota la vida. Un policia que viu turmentat perquè ha de treure a famílies senceres dels seus pisos i deixar-les al carrer… Són algunes de les històries que se succeeixen en aquest drama musical sobre la crisi, la lluita, la solidaritat i l’esperança.”

 

 

Any 2007. A Espanya s’executen els primers desnonaments, després de l’explosió de la bombolla immobiliària. Es tracta de l’inici del que acabarà sent un veritable tsunami. Un tsunami que deixarà sense habitatge a milers de persones. Les primeres víctimes d’aquestes execucions hipotecàries no eren conscients del que se’ls venia damunt, ja que, que malgrat haver perdut la seva casa, continuaven amb un deute que ara també amenaçava l’habitatge dels seus avaladors. Sense sostre, sense informació i sense recursos per sortir del forat negre al que el sistema els havia precipitat, el seu drama, a l’ésser dels primers, no va tenir cap repercussió mediàtica. Ho van viure pràcticament en solitud, com un fracàs personal que els deixava absolutament impotents i amb l’autoestima pel terra.

fitxa-334_cerca-de-tu-casa

Preu entrada: 4.5€

Amb descomptes: Entrada a 3€

. Carnet Jove. Socis Cineclub. Socis Ateneu Igualadí. Majors de 65 anys. Jubilats. Pensionistes . Aturats . Estudiants. Família nombrosa. Família monoparental . Abonats Teatre Municipal l’Ateneu. Abonats TRESC

Un 2 x 1 amb Club Vanguardia

Cicle GaudíData: Dijous 20 d'octubre
Hora: a les 22 h
Lloc: Teatre Municipal l'Ateneu
Organitzador: Cineclub Ateneu, Acadèmia de Cinema Català, Ajuntament d'Igualada i Ateneu Igualadí


Deixa un comentari

Camps obligatoris *