Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CINECLUB ATENEU ‘La habitación’

| Cap comentari

Direcció: Lenny Abrahamson (Irlanda, 2015)

Amb una dura temàtica i unes interpretacions tremendament empàtiques, Abrahamson articula un relat sensible amb intel·ligents diàlegs sobre el despertar de les sensacions d’un nen al món real. I, així, sense recrear-se a l’excés en el sofriment ni en la claustrofòbia, ‘L’habitació’ brilla com una de les grans pel·lícules de l’any pel seu gran valor universal: l’amor i l’esperança enfront de les atrocitats del món. Quedeu-vos amb la cara del nen. De segur que la tornareu a veure.

fitxa-335_la_habitacionData: Divendres 28 d'octubre
Hora: a les 22 h
Lloc: Teatre Municipal l'Ateneu
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *