Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PANTALLA OBERTA ‘Noche de vino tinto’

| Cap comentari

Ara fa un any el Cineclub Ateneu va ser distingit com el millor Cineclub de Catalunya amb el Premi José Mª Nunes. Però, qui era Nunes? Per conèixer una mica aquest intrèpid director portuguès-barceloní, Pantalla Oberta proposa la projecció de ‘Noche de vino tinto’.

noche-de-vino-tinto-cartell-2Director: Jose Mª Nunes

(Catalunya 1966) – Portuguès V.O.S.E

Noche de vino tinto reflecteix una generació, la dels seus personatges, que volia comprensió, amb uns problemes diferents dels de les generacions precedents. Sense saber localitzar les solucions. Però era una generació que no estava disposada a restar immòbil. I va esclatar, i a tot el món en aquell mític ’68.

Rodada en els carrers, tasques, carreteres i platges de Barcelona i els seus voltants Noche de vino tinto ens retrata dos personatges gairebé vius en una civilització gairebé morta.

175-vinotnto-mail-1

 Data: Dijous 27 d'octubre
Hora: a les 20 h
Lloc: Sala de Socis
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *