Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PRESENTACIÓ Campanya recollida material per a Lesbos

| Cap comentari

Campanya per ajudar els refugiats impulsada per un grup de voluntaris anoiencs i bagencs.

L’objectiu de la campanya és recollir el màxim de diners possibles i calçat i roba nous que puguin donar empreses i també de segona mà si el material és com nou, per tal d’enviar-los al magatzem principal de Lesbos des d’on es serveixen els dos camps de refugiats en funció de les seves necessitats.

El magatzem principal de l’illa, anomenat Attika Warehouse, és gestionat per la ONG Suïsa SAO Save Assistant Outreach i el responsable és l’Aris Vlachopoulos. D’aquesta manera es vol recolzar, des d’una prerspectiva de solidaritat europea i especialment amb el poble grec, l’enorme esforç que Grècia està fent per gestionar la crisi humanitària dels refugiats enmig d’una brutal crisis econòmica.

campanya_lesbos

 

 Data: Dimecres 2 de novembre
Hora: A les 19.30 h
Lloc: Sala de Socis
Organitzador: Sabates per a Lesbos


Deixa un comentari

Camps obligatoris *