Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CINECLUB ATENEU ‘Ahora sí, antes no’

| Cap comentari

Direcció: Hong Sangsoo (Corea del Sud 2015)

Un director de cinema independent arriba a la ciutat on ha de rodar la seva propera pel·lícula un dia abans del que tenia previst. Aprofitant l’excés de temps lliure, entra en un palau restaurat on coneix a una jove artista, amb la qual passa la resta del dia: visita el seu estudi, coneix la seva obra, sopen plegats, prenen alguna cosa junts… fins que ella planteja una pregunta: si el dia tornés a comen-çar tots dos es comportarien de forma diferent? Ara, això ja no ho podran saber o pot ser sí?

fitxa-339Data: Divendres 18 de novembre
Hora: a les 22 h
Lloc: Teatre Municipal l'Ateneu
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *