Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CONCERT Andreu Martínez ‘Side by Side’ (Músiques de butxaca)

| Cap comentari

logo-zoom-experience1El 14è Festival Zoom, crea el Zoom Experience”, un nou espai que inclou propostes culturals al voltant de la música, la gastronomia, el vi i la literatura, cercant sempre complicitats amb el món audiovisual i el públic, en general. Noves experiències sensorials i culturals durant les setmanes prèvies del festival, per anar fent boca a sis dies intensos de Festival: del 22 al 27 de Novembre.

 

andreu_martinezAndreu Martínez, artista pop. Va néixer a Barcelona i ha estat aquesta mateixa ciutat que l’ha vist créixer com a guitarrista, cantant i compositor. Comença a tocar la guitarra a 15 anys i seguidament emprèn la seva carrera com a músic professional. A 22 anys es trasllada a Nova York on perfecciona les seves habilitats com a músic. Serà en aquest moment quan s’inspiri per crear i desenvolupar la seva pròpia música.

Al seu retorn dels Estats Units comença la seva carrera com Andreu Martínez, component la seva música i gravant així els seus tres primers àlbums instrumentals. Un recorregut ampli i intens li ha portat per tot el país, així com internacionalment en festivals com Audi Jazz Festival, la Marathon Jazz de Brussel·les i The Blues and Jazz Rallye a Luxemburg, entre uns altres.

A 30 anys comença a posar-li lletra i veu a la seva música, obrint-se així un nou camí com a músic cantautor. D’aquesta evolució, neix el seu primer àlbum amb el nom ‘Colors’ (2010). Clarament adreçada la seva carrera, ha publicat recentment els seus dos últims treballs, l’àlbum ‘Tick Tock’ (2013) i l’últim àlbum en directe ‘Side by Side’ (2014).

L’Andreu Martínez beu d’influències provinents del blues, el pop, el rock progressiu dels 70 i que, fins i tot, en els seus temes, mostra un cert regust del so de Seattle. Acompanyat de tota la seva banda (AM Band) presentarà a Músiques de butxaca el seu últim disc.

Hora concert: a les 23.00 h

Al Teatre Municipal l’Ateneu – C/ Sant Pau, 9 – Igualada –

Preu entrada: 12 € Entrada amb descomptes (socis Ateneu, Cineclub i Teatre de l’Aurora): 10 €

Amb l’entrada va inclòs un gintònic que s’ofereix al públic com a benvinguda gràcies al patrocini d’una marca de ginebra.

Venda d’entrades:
On line
A Secretaria de l’Ateneu.
A taquilla el dia del concert.

(Aforament limitat)

www.musiquesdebutxaca.cat

logos-colabora-ateneu-20161

 Data:
Hora:
Lloc:


Deixa un comentari

Camps obligatoris *