Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Derrota dels sèniors de l’Ateneu-PBI i victòria de l’equip benjamí

| Cap comentari

U.E.TOUS 3-1 S.E.ATENEU-PBI  (4a Catalana Sènior)

Partit molt disputat i igualat que no s’ha resolt fins als minuts finals, on el Tous ha pogut remuntar el gol inicial dels visitants. La primera meitat ha començat amb una ocasió clara dels touencs fruit d’un servei de banda però la rematada ha sortit fregant el pal. A partir d’aquí l’Ateneu-PBI ha passat a ser el clar dominador del partit, intentant jugar la pilota tot i les condicions del camp, i gràcies a aquest domini Lliró feia el 0 a 1. Abans del descans, altre cop Lliró ha tingut l’opció del 0 a 2 però Priego ha fet una gran aturada.
En la segona meitat els locals han sortit decidits a empatar el partit i han collat molt a la defensa blaugrana, tot i això, ha estat l’Ateneu-PBI el que ha tingut l’opció més clara però altre cop el porter local ha evitat el 0 a 2. I de la possible sentència visitant, s’ha passat a l’empat en un gran xut de fora l’àrea, impossible d’aturar per Bernat.
Amb l’1 a 1, l’Ateneu-PBI ha tornat a dominar però, una altra jugada aïllada del Tous que ha aprofitat una errada defensiva, ha acabat amb un altre xut de la frontal de l’àrea que donava la volta al marcador quan només faltaven cinc minuts pel final. Els visitants s’han tirat endavant per intentar salvar un punt, però en l’última jugada del partit, en un servei de banda mal assenyalat per l’àrbitre, el Tous ho aprofitava per fer el definitiu 3 a 1.

Gols: 0-1 Lliró (min.25), 1-1 Otal (min.70), 2-1 Rojas (min.85), 3-1 Otal (min.89)

Tous: Priego, Jaume, Pajares, Vidal, Panades, Puiggròs, Joel, Vives, Gerard, Joan i Otal.
Suplents: Tort, Alcalà, Ferran i Casanovas.
Ateneu-PBI: Bernat, Pol, Albert, Romero, Escriu, Sanchis, Lliró, Marc, Genis, Toni i Urena.

Proper partit:
S.E.Ateneu-PBI – C.F.La Paz
Dissabte 5 novembre a les 17.45h a Les Comes

F.C.MASQUEFA 3-3 PENYA BLAUGRANA-ATENEU (3a Divisió Benjamí)

Partit molt igualat que ha acabat amb repartiment de punts. El partit no ha començat gaire bé pels blaugranes, ja que quan només es portaven 2 minuts de joc, una acció desafortunada ha acabat amb un gol en pròpia porta que significava l’1 a 0. Els locals dominaven el partit però no ha estat fins al minut 14, que a la sortida d’un córner, Lucas feia el 2 a 0, que complicava molt el partit a la Penya Blaugrana- Ateneu. Però els blaugranes no han abaixat els braços i han reaccionat, i en només dos minuts, Roger i Joan, situaven 2 a 2.
L’alegria visitant ha durat molt poc, ja que un minut més tard, un penal més que dubtós ha fet possible que el Masquefa es tornés a avançar en el marcador.
L’últim període ha estat de domini blaugrana amb ocasions per empatar el partit però sense encert. Fins que al minut 45, un penal per mans a l’àrea local era aprofitat per Roc per fer el 3 a 3 definitiu.

Gols: 1-0 Roc (pp) (min.2), 2-0 Lucas (min.14), 2-1 Roger (min.21), 2-2 Joan (min.22), 3-2 Lucas (p) (min.23), 3-3 Roc (p) (min.45)

Masquefa: Fresno, Oriol, Nil, Àlex, Molina, Lucas i Adrian.
Suplents: Pol i Eric.
Penya Blaugrana-Ateneu: Mohamed, Izan, Carles, Arnau, Roger, Joan i Roc.

Proper partit:
Penya Blaugrana-Ateneu – U.D.Montserrat
Dissabte 5 novembre a les 9.30h a Les Comes


Data: Dimecres 2 de novembre
Hora:
Lloc:


Deixa un comentari

Camps obligatoris *