Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Gran victòria de l’equip benjamí davant el C.F. Capellades

| Cap comentari

4a Catalana Sènior

C.F.LA POBLA 2-1 S.E.ATENEU-PBI
Gols: 0-1 Víctor(min.46), 1-1 Òscar (min.54), 2-1 Samu (min.78)

img_1468Partit molt igualat que s’ha decidit en la segona meitat i en què el resultat més just hagués estat un repartiment de punts. La primera meitat ha estat de més domini visitant que intentava jugar la pilota i crear ocasions des de la possessió, mentre que La Pobla intentava jugar pilotes més directes cap als seus davanters. Tot i això, no hagut cap ocasió clara i s’ha arribat al descans amb el resultat inicial.

La segona part s’ha iniciat amb el ràpid gol visitant, gràcies a una recuperació al mig del camp que ha permès a Víctor batre a Daniel en la primera pilota que tocava com a jugador arlequinat.
La Pobla ha reaccionat i només vuit més tard i aprofitant una errada de l’Ateneu-PBI, Òscar tornava la igualada al marcador. Els locals han seguit collant, tot i no tenir ocasions de gol dominaven el partit. La jugada que ha acabat sent decisiva ha arribat quan falten vint minuts quan, sorprenentment, l’àrbitre ha expulsat a Sanchis per dues targetes grogues consecutives. Això ho ha aprofitat La Pobla i en la sortida d’un córner, Samu feia el 2 a 1 anticipant-se en una rematada al primer pal.

L’Ateneu-PBI, tot i l’adversitat, no s’ha rendit i ha disposat de dues ocasions, una d’elles en l’últim xut del partit, que podrien haver situat el 2 a 2 però la falta d’encert ha estat decisiva.

Gols: 0-1 Víctor (min.46), 1-1 Òscar (min.54), 2-1 Samu (min.78)

La Pobla: Daniel, Tebas, Garcia, Angel, Òscar, Samu, Cristian, Isais, Moreno, Pol i Lopez.
Suplents: Mabras, Miguel, Raul, Sergi, Sergio, Grimaldi i Godo.

Ateneu-PBI: Bernat, Pol, Albert, Romero, Sanchis, Marc, Urena, Genis, Alex, Pau i Toni.
Suplents: Escriu, Elvira, Sergi, Joan, Mensa, Killian i Victor.

Proper partit:
S.E.Ateneu-PBI – U.D.San Mauro
Dissabte 10 desembre a les 15.30h a Les Comes

 

3a Divisió Benjamí

C.F.CAPELLADES 0-1 PENYA BLAUGRANA-ATENEU

fullsizerender1Gran victòria de la Penya en la seva visita al camp del líder. El partit ha estat igualat amb més domini del Capellades però els blaugranes es defensaven amb ordre i fins i tot han creat les ocasions més clares per obrir el marcador però sense encert en els metres finals. Aquesta ha estat la tònica de la primera meitat que ha acabat amb el resultat inicial.
En la segona meitat ha seguit la igualtat, en el terreny de joc no es reflectia la diferència en la classificació i més quan Roger, al cap de dos minuts de l’últim període, aconseguia avançar a la Penya gràcies a un gran xut.
D’aquí fins al final patiment visitant per mantenir el resultat, el Capellades ha pressionat molt i ha tingut alguna ocasió ben resolta pel porter visitant. Tot i aquest domini, la Penya ha intentat tancar el partit i també ha disposat d’alguna ocasió pel 0 a 2. Finalment, la Penya, tot i que ha patit, ha pogut mantenir el resultat i això ha permès que els blaugranes sumessin la primera victòria com a visitant i donar la sorpresa de la jornada.

 Gols: 0-1 Roger (min.37)
Capellades: Arnau, Oriol, Osuna, Pere, Miquel, Daniel i Ismael.
Suplents: Bosch i Goya.
Penya Blaugrana- Ateneu: Carles, Izan, Arnau, Roger, Joan, Roc i Mohamed.
Proper partit:
Penya Blaugrana-Ateneu – U.D.Calaf
Dissabte 3 de desembre a les 13h a Les Comes

 www.seateneu.catDeixa un comentari

Camps obligatoris *