Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

L’Ateneu Igualadí al II Fòrum d’Ateneus d’Espanya

| Cap comentari

forum_ateneus16

Aquest passat 12 de novembre a Sevilla,  Mireia Claret, presidenta de l’Ateneu Igualadí

 

II Fórum Ateneos

La Federació d’Ateneus de Catalunya i la Federación de Ateneos de Andalucía van organitzar el II FÓRUM ATENEOS, que es va celebrar el passat 12 de novembre  a l’Ateneo de Mairena del Aljarafe (Sevilla, Andalusia), aprofitant el desè aniversari d’aquesta entitat.

Amb la voluntat de compartir experiències del moviment ateneístic d’ambdós territoris, reflexionar i debatre sobre elements comuns i abordar la cerca de possibles estratègies, la cita va acollir ponències i tallers en una jornada de treball oberta a tots i totes les ateneistes i, especialment, a membres directius d’ateneus de parla hispana.

La trobada va permetre visibilitzar posicionaments sobre qüestions que afecten els territoris on els ateneus desenvolupen la seva activitat respectiva. S’han programat debats sobre el present i el futur de l’ateneisme i tallers sobre gestió de recursos i projectes, i estratègies comunicatives a les entitats.

 

 Deixa un comentari

Camps obligatoris *