Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PANTALLA OBERTA ‘Frank’

| Cap comentari

Direcció: Lenny Abrahamson (Regne Unit 2014)

‘Frank’ és una comèdia negra malenconiosa i que atrau. De fet, és el que té la pel·lícula i el personatge. Després d’un desconcert inicial comencem a sentir-nos de manera ineludible atrets per una història amb tots els seus misteris i enigmes. Per un Frank amb un gran cap postís amb aires de dibuix animat i interpretat per un Michael Fassbender que pràcticament no es veu però es nota. El film ens parla d’uns personatges fràgils que es mouen al voltant de Frank, entre els que està la visceral Clara i el jove Don. Una història de moments bojos i divertits, però amb aquests aires de malenconia esmentats. I aquí hi ha una de les seves grans incògnites: som davant d’una divertida comèdia però farcida de tonalitats tristes. I és que ‘Frank’ ens parla de desigs i de renúncies, del veïnatge –perillós- entre la bogeria i la genialitat. També hi podem trobar lectures sobre la convivència en grup entre individualitats extremes, o sobre l’obsessió d’assolir o rebutjar la fama –i esdevenir un maleït- i el reconeixement públic.

I és que el món de l’espectacle no deixa de ser un joc de màscares.

178-frank-mail-1

Entrada lliure.Data: Dijous 1 de desembre
Hora: a les 20 h
Lloc: Sala de Socis
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *