Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Un empat i una derrota, resultats de l’Ateneu PBI en la darrera jornada

| Cap comentari

Equip_Ateneu1

4a Catalana Sènior

U.D.REBROT 3-3 S.E.ATENEU-PBI

Primer quart d’hora al municipal d’Òdena, quan només es portaven cinc minuts de joc, Màrquez avançava als locals transformant un penal. Només tres minuts més tard, Àlex aconseguia l’empat. Però quan s’arribava al minut quinze, Bunales tornava a situar en avantatge al Rebrot rematant sol a la sortida d’un córner.
A partir d’aquí el partit va passar a ser dominat per l’Ateneu-PBI que aconseguia arribar a l’àrea local amb bones combinacions però sense crear ocasions clares de gol. Amb el 2 a 1 es va arribar al descans.
La segona part va seguir amb domini visitant que buscava amb insistència la igualada. Aquesta va arribar als deu minuts de la represa gràcies a Lliró que rematava al primer pal a la sortida d’un córner. Semblava que l’Ateneu-PBI podria capgirar el resultat, però una falta a la frontal de l’àrea, en una de les poques arribades del Rebrot, situava altre cop en avantatge als locals quan només faltaven quinze minuts pel final.
Els arlequinats no van abaixar els braços i van buscar l’empat amb insistència i aquest va arribar a manca de cinc minuts, quan altre cop Àlex aprofitava una indecisió de la defensa local per situar el 3 a 3. L’Ateneu-PBI encara va disposar d’alguna clara ocasió per emportar-se els tres punts, però la falta d’encert va fer que el resultat ja no variés.

Gols: 1-0 Marquez (p) (min.5), 1-1 Alex (min.8), 2–1 Bunales (min.14), 2-2 Lliro (min.55), 3-2 Adrian (min.75), 3-3 Alex (min.83)

Rebrot: Edgar, Carlos, Pedro, Adrian, Bunales, Marquez, Joel, Galeote, Marc, Bars i Biosca.
Suplents: Guma, Valenti, Berrocal, Tomas, Ismael, Munoz i Borrella.

Ateneu-PBI: Elvira, Sergi, Albert, Marc, Escriu, Mensa, Lliró, Genís, Àlex, Toni i Urena.
Suplents: Bernat, Sanchis, Romero, Arnau, Verriere i Pol.

Proper partit:

S.E.Ateneu-PBI – U.D.Jorba
Dissabte 19 novembre a les 15.30h a Les Comes

 

3a Divisió Benjamí

C.F.IGUALADA 7-3 PENYA BLAUGRANA-ATENEU

L’Igualada va ser superior i es va emportar els tres punts merescudament. El partit es va iniciar amb un primer quart de domini local que es veia reflectit en el marcador amb els gols de Adrian i Jordi que situaven un clar 2 a 0.
El segon quart va ser diferent i, tot i que l’Igualada situava el 3 a 0 quan s’arribava al minut 17, la Penya va reaccionar de forma molt meritòria i dos gols de Roc situaven el 3 a 2 que tornava a obrir el partit.
Però el tercer quart va tornar a estar dominat pels locals que tancaven definitivament el partit col·locant un 5 a 2. En l’últim quart dos gols més de l’Igualada i el gol de Roc, que signava un hat-trick, deixaven el definitiu 7 a 3.

Gols: 1-0 Adrian (min.2), 2-0 Jordi (min.7), 3-0 Gerard (min.17), 3-1 Roc (min.21), 3-2 Roc (min.23), 4-2 Ferran (min.28), 5-2 Jordi (min.34), 6-2 Gerard (min.37), 7-2 Ferran (min.40), 7-3 Roc (min.45)

Igualada: Ton, Jordi, Quim, Jan, Martí, Adrian i Ferran.
Suplents: Gerard i Max
Penya Blaugrana- Ateneu: Mohamed, Izan, Carles, Arnau, Roger, Joan i Roc.

Proper partit:
Penya Blaugrana-Ateneu – U.D.La Torre
Dissabte 19 novembre a les 9.30h a Les Comes

 

www.seateneu.catDeixa un comentari

Camps obligatoris *