Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Victòria clara dels dos equips de l’Ateneu en l’última jornada

| Cap comentari

4a CATALANA SÈNIOR
Ateneu-PBI- 6 / La Paz – 0

ateneu_pazClara victòria de l’Ateneu-PBI que en va tenir prou amb sis minuts, del minut 18 al 24 de la primera meitat, per resoldre el partit amb tres gols de Toni, Albert i Marc.
Amb el 3 a 0, els locals van seguir dominant el partit i creant ocasions per ampliar distàncies però es va arribar al descans sense més variació.
En la segona meitat es va repetir la història, tres gols més, de Toni, que feia el seu segon gol, Lliró i Àlex, abans d’arribar el minut 70 deixaven el 6 a 0 definitiu.
D’aquí fins al final poca història, els locals van abaixar el ritme i La Paz va crear alguna ocasió per reduir distàncies però la bona actuació d’Elvira va evitar que el resultat es mogués.

Gols: 1-0 Toni (min.18), 2-0 Albert (min.21), 3-0 Marc (min.24), 4-0 Toni (min.56), 5-0 Lliró (min.62), 6-0 Àlex (min.69)

Ateneu-PBI: Elvira, Sergi, Albert, Marc, Escriu, Genis, Lliró, Mensa, Pol, Toni i Urena.
Suplents: Bernat, Sanchis, Arnau, Joan, Verriere i Alex

La Paz: Ruiz, Zurita, Vivo, Fajardo, Ros, Samuel, Copovi, Holguin, Israel, Bosch i Zurita.
Suplents: Caldera, Carlos, Villena i Alberto.

Proper partit:
U.D.Rebrot – S.E.Ateneu-PBI
Dissabte 12 novembre a les 16.00h al Municipal d’Odena

 

3a DIVISIÓ BENJAMÍ
Ateneu -PBI -11 / U.D. Montserrat – 0

ateneu_montserratPartit sense història dominat de principi a fi per la Penya. El primer quart va ser el més igualat però dos gols de Carles posaven en avantatge als locals. En el segon quart, les distàncies es van anar ampliant i s’arribava al descans amb 5 a 0, gràcies els gols de Roc que en va fer dos i Arnau.
La segona meitat, la tònica del partit va ser la mateixa gran domini local que arribava al final del tercer quart amb 9 a 0, amb gols de Carles, Mohamed, Roger i Roc. En l’últim quart la Penya va abaixar el ritme però encara aconseguia un parell de gols més de Roc i Arnau que deixaven el clar 11 a 0 final.

Gols: 1-0 Carles (min.5), 2-0 Carles (min.11), 3-0Roc (min.18), 4-0 Arnau (min.19), 5-0 Roc (min.21), 6-0 Carles (min.29), 7-0 Mohamed (min.33), 8-0 Roger (min.39), 9-0 Roc (min.40), 10-0 Roc (min.46), 11-0 Arnau (min.47)

Penya Blaugrana- Ateneu: Izan, Carles, Arnau, Roger, Joan, Roc i Mohamed.

Montserrat: Mohamed, Lozano, Hugo, Lucas, Mateo, Ivan i Adam.
Suplents: Kevin, Miguel i Jonathan.

Proper partit:
C.F.Igualada – Penya Blaugrana-Ateneu
Diumenge 13 novembre a les 9.30h a Les Comes

Més info: www.seateneu.catData:
Hora:
Lloc:


Deixa un comentari

Camps obligatoris *