Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CINECLUB ATENEU ‘Café Society’

| Cap comentari

Canvi de dia d’horari i de sala > El dijous 12 de gener a les 20 h (Català) i a les 22 h (VOSE)

Direcció: Woody Allen (EEUU 2016)

Hollywood, anys 30. Bobby Dorfman (Jesse Eisenberg) és un jove amb ganes de menjar-se el món. El seu desig, per sobre de tot, és dedicar-se a la interpretació. Per això, es trasllada de Nova York a Los Angeles amb la idea si es fes un buit al món del cinema. Allí aprofita els contactes del seu oncle Phil Stern (Steve Carell), un feroç i totpoderós magnat de la indústria cinematogràfica. Serà llavors quan conegui a Vonnie (Kristen Stewart), la glamurosa secretària del seu parent, qui mira amb escepticisme el fulgor dels estels. Sense poder evitar-ho, Bobby s’enamorarà perdidamente de Vonnie, encara que el que no sap és que ella és també l’amant secreta del seu oncle. Els tres protagonitzaran un triangle amorós d’incert resultat, amb flechazos i ruptures, mentides i desenganys, tot això amanit pel romàntic context del Hollywood dels anys 30, els locals de jazz, i també per la presència d’alguns gàngsters.

FITXA 343_Café_Society

 

 Data: Dijous 12 de gener
Hora: 20 h i 22 h
Lloc: Ateneu Cinema
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *