Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CINECLUB ATENEU ‘Elle’

| Cap comentari

Direcció: Paul Verhoeven (França 2016)

Paul Verhoeven dirigeix aquest thriller basat en el llibre ‘Oh…’ de Phillippe Dijan. La pel·lícula se centra en Michèle, una dona molt estricta tant en la seva vida personal com en la seva vida professional. Directora d’una companyia de videojocs, té tot sota el seu control. En la seva vida personal manté una aventura amorosa amb el millor amic del seu ex-marit. La seva situació familiar és precària, atès que el seu fill està sortint amb una jove embarassada d’un altre home. Quan Michèle creu que la seva vida no pot anar a pitjor, és assaltada per un home encaputxat, canviant tot radicalment. Finalment, Michèle menjar per les seves ànsies de saber més, decidirà començar una recerca personal per descobrir qui va ser la persona que li va assaltar a la seva casa, començant un joc molt perillós on les regles no les estableix ella.

FITXA 342

 Data: Divendres 16 de desembre
Hora: a les 22 h
Lloc: Teatre Municipal l'Ateneu
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *