Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CINECLUB ATENEU ‘Yo, Daniel Blake’

| Cap comentari

Director: Ken Loach

(Regne Unit – 2016)

Daniel Blake (Dave Johns) és un fuster de gairebé 60 anys que per primera vegada en la seva vida es veu obligat a acudir als serveis socials. En caure malalt per problemes cardíacs, sol·licita ajuda a l’Estat, per poder subsistir. Començarà llavors tota una odissea, ja que Daniel es veurà atrapat en un laberint burocràtic. I és que, a pesar que el metge li ha prohibit treballar, l’Administració li obliga a trobar una ocupació o en cas contrari rebrà una sanció.

En el seu camí es creuarà amb Katie (Hayley Squires), una mare soltera de dos nens, també amb unes complicades circumstàncies personals. Junts intentaran superar la difícil situació, enfrontant-se a unes exigències burocràtiques que es convertiran en un infern per a tots dos.

FITXA 345

 

Sessió > 20 h / Doblada al castellà

Sessió > 22 h  / Subtitulada en castellàData: Dijous 26 de gener
Hora: a les 20 h i a les 22 h
Lloc: Ateneu Cinema
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *