Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CONCERT Après Minuit (Cece Giannotti) ‘Exodus to the Promise Land’ (Músiques de butxaca)

| Cap comentari

Cece Giannotti, guitarrista, productor, cantant i compositor nascut a Mont-real (Canadà), Cece Giannotti és un multinstrumentista graduat en Berklee College of Music i establert a Barcelona des de 1992. Giannotti, al llarg de la seva carrera ha treballat amb artistes com Marc Ribot, John Cali, Iggy Pop, Rhonda Smith, The London Session Orchestra; ha compartit escenari amb Tina Turner, Kiko Veneno, Loquillo, Sisa, entre altres, i ha participat com a productor i músic en més de cinquanta discos.

Cece Giannotti és un vell conegut dels concerts de l’Ateneu d’ençà que el 5 de febrer del 1999 va venir a tocar per primera vegada amb el grup ‘Traditional Tourist, època que els concerts es feien al vestíbul i no es deien Músiques de butxaca. Cada vegada que ha tret nou disc ha tornat a Igualada i a l’Ateneu establint un vincle que ens ha permès ser testimonis de luxe del seu viatge musical.

En aquest any del 20è aniversari dels concerts a l’Ateneu no podia faltar, aquesta vegada torna amb Après Minuit i el seu últim projecte ‘Exodus to the Promise Land’ que van presentar el passat 2016 al Festival Grec. Un espectacle musical que vol posar banda sonora al viatge llarg i esgotador que s’ha vist obligat a emprendre en els últims temps bona part del poble Sirià. Recrear aquest viatge mitjançant un seguit d’instantànies sonores que arrenquen en el moment en què han de deixar casa seva, continuen durant una travessa per mar plena de perills, els acompanyen en l’arribada a una més que dubtosa terra promesa i, finalment, fan un retrat sonor de la vida als camps de refugiats i la deportació….

Ens espera una nit plena de cançons amb sonoritats cinemàtiques, acústiques i minimalistes.

Cece Giannotti, veu i guitarres – Francesc Chaparro, bateria – Matías Míguez, baix – Joan Pau Cumellas, Harmònica i Gabriel Mastronardi, piano.

 

Entrades i abonaments

Preu entrada: 12 € amb gintònic inclòs i de 10 € pels socis de l’Ateneu, Cineclub i Amics del Teatre de l’Aurora. Les entrades anticipades es poden comprar AQUÍ,

a Secretaria de l’Ateneu o mitja hora abans del concert a taquilla.
També hi ha l’opció d’adquirir un ABONAMENT (primera part temporada) pels 4 concerts amb gintònic inclòs per 40 € i de 32 € pels descomptes abans esmentats.Data: Divendres 3 de febrer
Hora: a les 23 h
Lloc: Teatre Municipal l'Ateneu
Organitzador: Ateneu Igualadí


Deixa un comentari

Camps obligatoris *