Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

DANSA ‘Wolf Works’ en directe des del Royal Opera House de Londres

| Cap comentari

L’Ateneu cinema oferirà el dimecres 8 de febrer a les 20.15 h la retransmissió de ‘Woolf Works’, primera reposició de l’aclamat tríptic de ballet de Wayne McGregor inspirat en les obres de Virginia Woolf.

L’obra literària pionera de Virginia Woolf és la inspiració del brillant tríptic del diverses vegades premiat coreògraf Wayne McGregor per al Royal Ballet. McGregor ha estat durant molt de temps a l’avantguarda de la dansa, treballant amb col·laboradors de tot el món artístic, i en aquest treball aclamat per la crítica combina temes de tres de les novel·les històriques de Woolf -La senyora Dalloway, Orlando i Las ones- amb elements de les seves cartes, assaigs i diaris.

L’aclamat compositor britànic Max Richter (Infra, Sum i Recomposed de Max Richter: Vivaldi, Les quatre estacions) crea una partitura encarregada especialment que incorpora música electrònica i en directe.

Director: Wayne McGregor

Repartiment: The Royal Ballet

Durada: 155 min.
Preu entrada: 18 € Anticipada: 15 € / Socis Ateneu: 15 € Anticipada: 13 h

Les entrades ja es poden comprar anticipades a la taquilla de l’Ateneu cinema i online a www.ateneucinema.catData: Dimecres 8 de febrer
Hora: a les 20.15 h
Lloc: Ateneu Cinema
Organitzador: Ateneu Cinema


Deixa un comentari

Camps obligatoris *