Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Inici amb bones sensacions en la primera ronda de la Lliga Catalana d’Escacs

| Cap comentari

El Prat 4.5  Igualada 5.5

Aquest passat diumenge va començar la primera ronda de la Lliga Catalana d’Escacs amb la presència dels dos equips del club Escacs Igualada.

En aquesta competició hi participen més de 560 equips pertanyents a tots els clubs de Catalunya. El primer equip igualadí milita a la Preferent de Barcelona i va començar amb molta empenta la lliga, guanyant a l’equip del Prat de Llobregat en un matx molt igualat que no es va resoldre fins al final. Victòries deJosep M Prat, Jordi Marimon, Joan Pallares, Daniel Luco i Antoni Vilalta i taules per Josep Guixà. El segon equip, que està enquadrat a la 3a Categoria, va obtenir un valuós empat en el seu desplaçament a Moià. Van guanyar Jaume Roma i Lluís Vilaprinyó.Data: Dilluns 23 de gener
Hora:
Lloc:


Deixa un comentari

Camps obligatoris *