Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Inici d’any amb victòria dels dos equips de la Penya Blaugrana-Ateneu

| Cap comentari

4a Catalana Sènior

C.F.VALLBONA 0-7 S.E.ATENEU-PBI

Partit sense història que ha resolt l’Ateneu-PBI amb contundència. Molt aviat s’ha decantat el partit a favor dels visitants, ja que quan només s’havien jugat deu minuts, Killian feia el 0 a 1. Al minut 18, Lliró ampliava distàncies i semblava deixar clar que els arlequinats no volien donar opció a la sorpresa. Quan s’estava arribant al descans, Sanchís tancava definitivament el partit amb el 0 a 3. La segona meitat no ha tingut història i els gols han anat pujant, Kevin amb dos gols, altre cop Sanchis i Toni deixaven el definitiu 0 a 7.

Gols: 0-1 Killian (min.10), 0-2 Lliró (min.18), 0-3 Sanchís (min.42), 0-4 Kevin (min.63), 0-5 Sanchís (min.66), 0-6 Kevin (min.75), 0-7 Toni (min.80)

 Proper partit:
S.E.Ateneu-PBI – U.E. La Torre
Dissabte 14 de gener a les 15.30h a Les Comes

3a Divisió Benjamí

U.D.SAN MAURO 2-3 PENYA BLAUGRANA-ATENEU
Partit molt igualat que la Penya ha pogut resoldre a favor seu i emportar-se els tres punts després de la parada per festes. El partit s’ha iniciat amb un ràpid gol local, Balboa al minut tres feia l’1 a 0 i semblava que el partit es podria complicar pels interessos blaugranes. Però només un minut més tard, Joan tornava la igualada al marcador i el partit tornava a començar.
El marcador en el primer quart no s’ha tornat a moure. El segon període semblava que acabaria sense gols però quan faltaven dos minuts pel descans, altre cop Joan posava en avantatge al Penya. Poc ha durat l’alegria visitant i tal com havia passat amb el primer gol, només un minut més tard, Irene feia l’empat pel San Mauro. Amb el 2 a 2 s’ha arribat al descans.
La igualtat ha seguit en el segon període, i un gol de Roc al minut 30 ha estat suficient per decantar la balança a favor de l’equip blaugrana que s’ha defensat amb molt ordre i ha fet inútils tots els esforços locals per empatar el partit.
Gols: 1-0 Balboa (min.3), 1-1 Joan (min.4), 1-2 Joan (min.22), 2-2 Irene (min.23), 2-3 Roc (min.30)
Proper partit:
Penya Blaugrana-Ateneu – C.E.Odena
Dissabte 14 de gener a les 9.30h a Les Comes


Deixa un comentari

Camps obligatoris *