Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CICLE GAUDÍ ‘No culpes al Karma de lo que te pasa por gilipollas’

| Cap comentari

La Sara és una jove planificadora i a qui li agrada que tot li surti bé. Reobre una botiga de la seva àvia i decideix establir-se com a “plomista”, fent tocats i complementsamb plomes exòtiques. La seva parella viu a des de fa un any a París i torna ara per donar-li una notícia. Però una setmana abans que arribi, la vida de la Sara té un daltabaix, i sumeix el seu pis en un caos profund: els seus pares se separen i el pare decideix anar a viure a casa de la Sara… i, per si no n’hi hagués prou, la seva germana petita anuncia que es casa amb l’Aarón, un cantant famós que resulta ser l’amor d’institut de la Sara. Què ha fet malament perquè el karma li torni tot això?.

FITXA 347

 Data: Dijous 16 de febrer
Hora: a les 20 h
Lloc: Ateneu cinema
Organitzador: Ateneu Igualadí,


Deixa un comentari

Camps obligatoris *